Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
18 мај 2020

Test Centar je ponovo otvoren

Dragi naši polaznici i kandidati,

nakon ukidanja vanrednog stanja i povratka u poslovne prostorije, Pearson VUE, EC-Council, Kryterion i ECDL Test Centri su ponovo otvoreni, od danas, 18. maja, u prostorijama škole kompjutera Smart School, ul. Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin, II sprat), u Novom Sadu.

Uz primenu mera socijalnog distanciranja, primenjene su i mere zaštite za sve zaposlene, kao i za higijenu poslovnih prostorija. Ove mere su obavezne za sve korisnike usluga polaganja u test centru. 

Kako bi se sprečila zadržavanja u test centru, molimo polaznike da dođu 15 minuta pre zakazanog termina polaganja. Pri dolasku na zakazan termin polaganja, molimo sve kandidate da se pridržavaju obavezne mere razmaka koja iznosi 2m u svim pravcima. Maksimalan broj kandidata koji može da polaže ispit istovremeno je 2, na tačno određenim radnim stanicama za tu svrhu.

Svaki kandidat je obavezan da nosi sopstvenu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos od momenta ulaska do momenta izlaska iz prostorija test centra (maska se uklanja samo za potrebe obaveznog fotografisanja Pearson VUE test centra kao metode identifikacije kandidata). Ukoliko kandidat ošteti masku na putu do test centra, biće mu omogućena zamena za novu pri dolasku u test centar.

Prilikom ulaska u prostorije test centra obavezno je dezinfikovanje ruku, sa sredstvom za dezinfekciju koju obezbeđuje test centar na ulazu.

Radi zaštite svih u Vašoj okolini i sprečavanja širenja virusa, molimo kandidate koji imaju neke od simptoma Covid-19 da NE DOLAZE u prostorije test centra.

Hvala Vam što ćete uz pridržavanje ovih mera, zaštititi i naše zaposlene i sve druge u Vašoj okolini!

Zakazivanje ispita će se dalje vršiti preko zvaničnih web sajtova test centara Pearson VUE, Kryterion, EC-Council ili preko naših Smart School kolega.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na telefon: 065 4728 223 ili putem email-a: school@smart.rs.

Vaš IT edu centar
Smart School

Leave a Reply