Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
20 дец 2022

Top 4 razloga zašto treba da koristite Microsoft Power Apps

Mislite da je razvoj prilagođenih aplikacija izvodljiv samo za kompanije sa velikim budžetima i IT timove… Ovim tekstom ćemo vas uveriti u suprotno! Zahvaljujući porastu platformi za razvoj sa malo koda kao što je Microsoft Power Apps i mala i srednja preduzeća mogu da postanu efikasnija pomoću aplikacija dizajniranih da zadovolje njihove specifične poslovne potrebe.

Sve prednosti Power Apps-a:

  1. Rešava jedinstvene poslovne izazove

Ukoliko se vaše preduzeće suočava sa specifičnim izazovima, mora da ispuni jedinstvenu potrebu ili imate ideju za inovativno rešenje koje bi vam moglo pružiti prednost u odnosu na konkurenciju, možete da napravite prilagođenu aplikaciju pomoću Microsoft Power Apps-a samo za vas. Od automatizacije komunikacije, praćenja troškova, analitike podataka, implementacije funkcionalnosti u procesima, sve se to lako možete uraditi pomoću Power Apps-a. S obzirom na to da je prilagođena specijalno za vaše poslovanje, možete razmotriti sve prisutne neefikasnosti ili jedinstvene procese i izgraditi svoju aplikaciju tako da odgovara vašem poslovanju.

  1. Ubrzava poslovnu transformaciju

Jedna od najvećih prednosti je brzina kojom preduzeće može da razvije poslovnu aplikaciju. Mnogo se brže mogu razviti i primeniti aplikacija preko Power Apps-a u poređenju sa tradicionalnim metodama razvoja. Platforma sa niskim kodom ima intuitivni interfejs za prevlačenje sa unapred izgrađenim šablonima, što znači da lako možete da napravite interfejs, povežete svoje podatke i još mnogo toga u roku od nekoliko nedelja, ili čak dana.

  1. Jednostavna upotreba

Nikada u istoriji pravljenja aplikacija nije bilo lakše nego sada kreirati, deliti i koristiti aplikaciju. Power Apps vam omogućava da dizajnirate aplikacije prilagođene mobilnim uređajima i kojima se može pristupiti na bilo kom pametnom telefonu. Dobijate isto korisničko iskustvo na mobilnom uređaju, tabletu i desktopu. Omogućava Vam da iskoristite mobilnu funkcionalnost za snimanje fotografija, video zapisa, potpisa i kompletnih interaktivnih obrazaca.

  1. Štedi novac

Još jedna važna prednost Microsoft Power Apps-a je što je izuzetno ispativa. Pošto nudi već mnogo pripremljenih veza, unapred napravljenih šablona i još mnogo toga, smanjuje količinu vremena i truda potrebnih za razvoj aplikacije. Istraživanja su pokazala da su kompanije koje su koristile Power Apps za razvoj svojih prilagođenih aplikacija smanjile troškove razvoja aplikacija za 74%. Takođe je bilo lakše (i jeftinije) održavati i upravljati aplikacijom nakon postavljanja.

Obuka Microsoft Powerapps je zakazana za 26.01.2023. i ovaj kurs ima ponešto za svakog, od početnika koji žele da prilagode svoje obrasce za unos podataka u SharePoint-u, pa sve do naprednih korisnika koji moraju da koriste napredne formule za isporučivanje prilagođenijih radnji svojim aplikacijama.

Prijavite se mejlom school@smartschool.rs ili telefonom 0604728200

Leave a Reply