Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
22 мар 2021

Za uspešnu karijeru mrežnog inženjera

Da li ste znali da kompanija Cisco Systems svojim rešenjima pokriva više od 80% svetskog tržišta? Upravo je i to razlog zašto su Cisco stručnjaci izuzetno cenjeni i traženi u svetu. Ovi visoko kvalifikovani sistem inženjeri su u svakom momentu spremni da se uspešno nose sa implementacijom i rukovanjem ovom visoko primenjenom ali kompleksnom opremom.

Možemo slobodno reći da je jedan od najpopularnijih IT sertifikatima, baš CCNA (koji pripada Associate nivou sertifikacije). CCNA menja život i oblikuje mrežu još od 1998. godine. Pored sticanja praktičnih veština koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguracije mrežnih uređaja, sada sa dodacima sigurnosti i automatizacije, ovaj sertifikat je spreman da pokrene novu generaciju IT karijera.

Kako je CCNA sertifikat je namenjen mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža, preporučujemo pripremu za polaganje stručnog 200-301 CCNA ispita na našem kursu Network Administration I i Network Administration II.

Detalje o sadržaju ovih praktičnih kurseva možete pogledati kod nas na sajtu ili nas za više informacija kontaktirati putem email-a: school@smart.rs.

Leave a Reply