ITIL® Sertifikacija


itil_new1-314x185ITIL® (Information Technology Infrastructure Library)
je sertifikacija namenjena je svima koji se bave IT uslugama i podrškom, a žele da steknu detaljna znanja o IT Service Management-u. U poslednjih nekoliko godina vlada veliko interesovanje za ITIL sertifikacijom.

Sve brži razvoj informacionih tehnologija (IT-a) ima veoma veliki uticaj na poslovanje kompanija, koje sada mogu mnogo brže da ponude svoje proizvode i usluge na tržištu.

Da bi efikasnost isporuka IT usluga bila što bolja, potrebno je dobro upravljanje ovim sistemom. Jedan od sve više prihvaćenih modela za upravljanje IT uslugama je upravo ITIL model.

ITIL model opisuje kako bi trebalo organizovati procese u okviru IT sektora. Cilj ovakve organizacije procesa je efikasnija i efektivnija isporuka poslovnih zahteva, dokumentovanje procesa kao i jasna podela uloga i odgovornosti. Primarni cilj upravljanja IT uslugama (IT Service Management, ITSM) je osigurati kvalitet IT usluga i njihovu usklađenost sa poslovnim zahtevima.

 

Nivoi ITIL Sertifikacija

ITIL_Qualification_Scheme

 

Mi Vas možemo pripremiti za polaganje ITIL Foundation ispita:

Pohađanjem našeg treninga IT I L – Foundations of  IT Service Management, polaznici su u mogućnosti da steknu znanja iz ITIL – „najbolje prakse“ koja se zasniva na znanju i iskustvu stručnjaka kao i praktičnoj primeni istih. Takođe, da se pripreme za polaganje ispita i sticanje sertifikata „Foundation Certificate in IT Service Management“ (Osnovni sertifikat za upravljanje IT uslugama) koji je preduslov za sticanje svih ostalih sertifikata iz područja upravljanja IT uslugama koji se zasnivaju na ITIL preporukama.

Kao Exin partneri i ovlašćeni Pearson VUE test centar za dostavljanje ITIL Foundation ispita, Smart School Vam može obezbediti mogućnost polaganja ispita u našim prostorijama ili na Vašem računaru bilo gde, putem Anywhere vaučera.

 

Pripremni kursevi za sticanje ITIL Foundation sertifikacija:

ITIL – Foundations of IT Service Management

InstruktorMarija Desnica
Vrsta kursaU školi
DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoTrg mladenaca 5, Novi Sad
Slobodnih mesta0/0