Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
Smart škola računara
26 окт 2023

BESPLATNA obuka Front end programer za nezaposlene

Zahvaljujući Gradu Novom Sadu – Gradskoj upravi za privredu koja finansira obuku za deficitarna zanimanja u IT sektoru, škola kompjutera “Smart School” će i ove godine realizovati obuku Front end programer.

Počele su prijave za ovu obuku za koju mogu da se prijave zainteresovani kandidati, a potrebno je da ispunjavaju uslov da se nalaze na evidenciji nezaposlenih kod Nacionalne službe za zapošljavanje Grada Novog Sada.

Na koji način možete da se prijavite za besplatnu obuku Front-end programer?

Za obuku Front end programer koja će se realizovati 2023/2024 godine mogu da se prijave sva lica koji se nalaze na evidenciji nezaposlenih kod Nacionalne službe za zapošljavanje Grada Novog Sada, a cilj je da se učesnici stručno osposobe kako bi se smanjila nezaposlenost i zadovoljile potrebe tržišta rada u deficitarnim oblastima.

Potrebno je da se što pre javite svom savetniku za zapošljavanje koji će vas informisati o daljim koracima u selekciji kandidata i svim detaljima.

Kakvo je iskustvo sa obuke iz prethodnih godina?

Podaci sa ranije održanih obuka pokazuju više nego dobre rezultate. Podaci sa Nacionalne službe za zapošljavanje pokazuju da više od 50% učesnika ovog programa već u prvim mesecima nakon obuke, nađe posao u struci za koju su se prekvalifikovali. To je svakako dobra motivacija za sve koji imaju bilo kakve nedoumice da se prijave.

I ove godine Smart School će pored kvalitetne teorijske obuke od strane predavača koji su i vrhunski stručnjaci sa bogatim iskustvom rada u IT kompanijama, polaznicima pružiti priliku da u okviru praktične obuke rade na konkretnom projektu. Najistaknutiji pojedinci će takođe dobiti i pismo preporuke od predavača što će svakako mnogo značiti prilikom zapošljavanja.

Pogledajte kako je bilo na dodeli sertifikata za obuku koja se realizovala 2022/2023 godine >>

Takođe na našem Youtube kanalu Smart school –  škola računara možete pogledati kakvo je iskustvo polaznika koji su već prošli obuku >>

Leave a Reply