Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
23 авг 2018

Besplatno savetovanje – kako i kuda na putu prekvalifikacije u IT sektor

Ako ste razmišljali da spakujete Vašu energiju i vreme i uputite se na put prekvalifikacije u IT sektor, slobodno nas posetite na prvoj besplatnoj stanici gde ćete dobiti stručne savete pre nego što kupite kartu za jedan od pravaca koje IT nudi.

U sledeći petak, 31. avgusta u 18h, organizujemo potpuno besplatan događaj – Otvorena vrata DoIT prakse u školi kompjutera Smart School, u TC Pariski magazin na II spratu.

Na ovom događaju, predstavićemo vam program osmomesečne prakse za buduće programere, softver testere i ICT administratore, najavljenoj za jesen.

fNakon prezentacije, mentori sa DoIT prakse održaće savetovanje i konsultacije sa svima koji bi želeli da se prekvalifikuju ali nisu sigurni u kom pravcu da krenu.

Prednost DoIT prakse je što se radi na 4 projekta, objedinjeno u 560 sati učenja i praktičnog rada! Po završetku DoIT prakse, najuspešniji polaznici dobijaju čak i pismo preporuke naših mentora, koji imaju duuugogodišnje iskustvo rada u IT industriji.

Ostalo je još samo nedelju dana! Zato, prijavite se i rešite sve vaše dileme – school@smart.rs ili na telefon 065/47-28-200.

 

Leave a Reply