MestoNovi Sad, Kralja Aleksandra 12 (Pariski magazin, II sprat)
Datum14.10.2021 - 15.10.2021
Vreme09:00h - 17:00h (čet-pet)
Cena28.800 RSD
Prijavi se

1

Cilj treninga

Na osnovu otkrivanja tajni prezentovanja velikih majstora, polaznici će biti u potpunosti osposobljeni da izađu pred publiku i održe moćne prezentacije koje će delovati na sve prisutne.

Kome je namenjen

Prezentovanje je jedan od ključnih faktora uspeha. Bez obzira u kojoj oblasti radite ili šta su vaši ciljevi, dobra prezentacije je krucijalna za komunikaciju vaših ideja, ubeđivanje drugih da kupe vaš proizvod ili jednostavno, da sarađuju sa Vama. Ovaj trening je namenjen svima, od početnika do izvršnih rukovodilaca, samostalnih preduzetnika, tj. onima koji žele da napreduju u svom poslu i karijeri.

Potrebno predznanje

Nije potrebno nikakvo posebno predznanje o temi prezentovanja. Poželjno je poznavanje alata za prezentovanje (na pr. PowerPoint) ali nije neophodno.

Trajanje

2 dana (po 8 sati)

Sadržaj

  • Razumevanje potrebnih osobina i ponašanja koja čine dobrog prezentera
  • Glavne prepreke koje nas sputavaju da budemo uspešni
  • Pristup i načini planiranja i pravljenja prave strukture i scenarija za dobru prezentaciju
  • Prikupljanje i analiza potrebnog materijala
  • Oblikovanje prezentacije prema potrebama, zahtevima i očekivanjima
  • Kako da se održi uspešna prezentacija
  • Sticanje potrebnog samopouzdanja za držanje govora pred publikom

Prednosti

Ovaj trening nije o softverskim alatima. Fokus je postavljen na sticanje veština održavanja inspirativnih i uspešnih prezentacija.

Na radnom mestu uspeh u velikoj meri zavisi od toga kako nas drugi vide i prihvataju. U zavisnosti od načina kako se sami predstavljamo, kako predstavljamo svoje ideje i drugi će biti spremni da nas saslušaju, da sarađuju sa nama, da kupuju od nas ili čak da budu spremni i otvoreni da nešto i nauče od nas.

Zato je veoma važno da vaše prezentacione veštine budu na zavidnoj visini. Kako ih budete razvijali i radili na njima, bićete sve više u stvarnoj poziciji da lakše i brže postignete svoje ciljeve i ostvarite željene rezultate.