Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
19 јун 2020

Early Bird popust za specijalistički EC-Council kurs za Etičke Hakere

Hakovanje ne zvuči dobro, ali ako ste Etički haker, onda to može biti veoma korisno… ali ne u lošem smislu. Etički hakeri pomažu u uklanjanju pretnji, kao i poboljšanju ukupne sigurnosti IT sistema. Baš zato su i Etički hakeri veoma cenjeni u IT security odeljenjima.

Na jesen smo najavili jedan od najtraženijih EC-Council kurseva – Certified Ethical Hacker (CEH). Za sve one koji bi se prijavili u julu i rezervisali svoje mesto na vreme, odobrili smo Early Bird popust od 30% odnosno uštedu od skoro 500€ za ovaj kurs!

Akcija će se nastaviti i u narednim mesecima, do samog početka ovog specijalističkog treninga. Za sve prijave i uplate polaznika u avgustu mesecu, popust iznosi 20%, dok za uplate u septembru, popust iznosi 10% na cenu kursa.

Kurs CEH smo najavili od 26. septembra do 24. oktobra 2020. (subotama) u terminu od 9h do 17h, u Beogradu.

Ako želite da naučitee kako hakeri razmišljaju i koje sve alate koriste u svojim hakerskim planovima, ovo je pravi kurs za Vas! Više o sadržaju kursa, možete pogledati kod nas na sajtu – CEH Certified Ethical Hacker.

Certified Ethical Hacker kurs može održavati isključivo u ovlašćenim EC-Council Trening centrima, a Smart je jedini takav u Srbiji. Javite nam se i rezervišete svoje mesto po ovim sjajnim uslovima. Kontakt telefon je +381 65 4728 200 ili email school@smart.rs.

Leave a Reply