Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
Analyzing Data with Power BI Image source: Microsoft
30 дец 2020

Microsoft Power BI za analitičare!

Power BI je kolekcija softverskih usluga, aplikacija i konektora koji zajedno rade kako bi vaše nepovezane izvore podataka pretvorili u koherentne, vizuelno povezane i interaktivne uvide. Vaši podaci mogu biti Excel tabela ili kolekcija hibridnih skladišta podataka zasnovanih na cloud-u i lokalno.

Microsoft Power BI je business intelligence paket dizajniran da pojednostavi put od podataka do neophodnih uvida. Može se koristiti za izvlačenje podataka iz širokog spektra sistema u cloud-u i on premises, kao i za kreiranje kontrolnih tabli koje prate metrike do koje su vam neophodne.

Zbog svih prednosti koje Microsoft Power BI omogućava analitičarima podataka, predlažemo zvanični kurs 20778-C Analyzing Data With Power BI.

Osnovna svrha ovog trodnevnog kursa je da da dobro razumevanje analize podataka pomoću Power BI-a. Kurs uključuje stvaranje vizuelizacija, Power BI Service i Power BI Mobile App.

Ovaj kurs je ujedno i priprema za polaganje ispita 70-778

Analyzing data with Power BI sertifikacija će vam pomoći da vizualizujete i povežete bilo koje podatke pomoću objedinjene skalabilne platforme za samoposluživanje preko koje ćete imati dublji uvid u podatke koji će zauzvrat premostiti jaz između podataka i procesa donošenja odluka. Profesionalci kojima je potrebno da kreiraju modele podataka i izveštaje i dele ih sa zainteresovanim stranama da bi pregledali i vizualizovali podatke u realnom vremenu kako bi imali bolji uvid u njihovo poslovanje i performanse mogu da naprave čuda sa Power BI-om.

Kurs Analyzing Data With Power BI je zakazan za 23. januar 2021. i biće održan u online formatu. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte na telefon: +381 65 4728 200 ili email: school@smart.rs.

Leave a Reply