Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
Novi YouTube kanal
16 јун 2023

Novi YouTube kanal Smart škole računara

Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje tehnologije i računara! Sa zadovoljstvom vam najavljujemo lansiranje našeg novog YouTube kanala – @SmartSchool-skolaracunara.

Naš kanal je dizajniran da vam pruži najnovije informacije, korisne savete i edukativni sadržaj o svetu računara i tehnologije. Bilo da ste početnik ili napredni korisnik, naš cilj je da vam pomognemo da razumete i iskoristite sve prednosti digitalnog sveta.

Naš cilj je da vam pružimo edukativne, informativne i zabavne sadržaje koji će vam pomoći da postanete pametniji korisnici računara. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni entuzijast, naši videozapisi će vam omogućiti da naučite nove veštine, saznate najnovije tehnološke trendove i dobijete korisne savete o upotrebi računara.

Na našem kanalu imaćete prilike da na besplatnim vebinarima naučite recimo napredne trikove za Excel, saveti za rad u Photoshop-u, kao i iskustva polaznika sa obuka, ali i još mnogo drugih zanimljivih stvari možete očekivati.

Pridružite nam se, zapratite naš kanal na YouTube-u @SmartSchool-skolaracunara i pritisnite zvonce da biste dobili obaveštenja o novim videima. Lajkujte i delite naše objave da znamo da radimo pravu stvar, a mi ćemo se potruditi da kvalitetnim materijalom opravdamo vaše poverenje. Budite spremni da proširite svoje znanje i steknete nove veštine!

U najnovijem vebinaru ćemo vam pokazati kako da iskoristite snagu makroa i VBA u Excel-u da biste automatski generisali grafikone za vaše podatke. U ovom vebinaru ćemo vam pokazati kako da iskoristite snagu makroa i VBA u Excel-u da biste automatski generisali grafikone za vaše podatke. Ako ste ikada radili s velikim skupovima podataka u Excel-u, sigurno ste shvatili koliko vremena i truda može biti potrebno da ručno kreirate grafikone za te podatke. Srećom, postoji način da ubrzate taj proces i uštedite dragoceno vreme. Pogledajte na koji način.

Vidimo se na YouTube kanalu @SmartSchool-skolaracunara, a sve novosti u vezi sa kursevima i vebinarima možete videti na našem sajtu www.smartschool.rs.

Leave a Reply