Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
2 апр 2021

Škola kompjutera Smart School pod svojim krilom ima 4 MCT-a

Od danas, naš IT edu centar, Smart School pod svojim okriljem ima 4 zvanična Microsoft sertifikovana trenera (MCT) i veoma smo ponosni na to.

Još od 2003. godine, Smart School je zvanični Microsoft Certified Technical Education Center (preteča današnjeg Learning partnerstva) kao jedini takav na teritoriji Vojvodine, a od 2004. godine i Microsoft Certified Gold Partner for Learning Solutions.

U našoj ponudi se skoro dve pune decenije nalaze specijalistički kursevi za sve aktuelne Microsoft tehnologije i zanimanja bazirana na Microsoft tehnologijama.

MCT sertifikat potvrđuje iskustvo i znanje u korišćenju Microsoft-ovih proizvoda i rešenja za svaki kurs koji predaje trener. Tako danas imamo u ponudi kurseve koji obuhvataju Azure, Microsoft 365, kurseve za Power platformu, Power BI, Windows Server, Exchange Server, SQL Server, SharePoint, Microsoft Teams i naravno za sam početak i ulazak u IT svet – MTA program.

Polaznici na Microsoft kursevima u našem IT edu centru, pored toga što imaju MCT kao trenere, ostvaruju i sledeće prednosti:

  • 180 dana pristup snimljenim video materijalima sa kursa
  • 180 dana pristupa zvaničnim labovima
  • digitalnu literaturu sa poslednjom verzijom koja se radi na kursu
  • Microsoft Official Curriculum (MOC) u trajno vlasništvo i
  • Zvanični Microsoft sertifikat

Ukoliko želite da dobijete više informacija o Microsoft kursevima, slobodno nas kontaktirajte na telefon: 065 4728 200 ili email: school@smart.rs.

Leave a Reply