Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
21 јун 2018

Za sve one koji imaju I Can DoIT u sebi otvaramo vrata DoIT prakse

U petak, 29. juna 2018. periodu od 18h do 20h škola kompjutera Smart School otvora vrata za sve posetioce zainteresovane za pohađanje programa DoIT prakse za programere, softver testere i administratore.

DoIT Praksa je program koji obuhvata praktičan rad na 4 različite IT pozicije koje su trenutno najtraženije od strane domaćih i svetskih kompanija.

.NET Programer   Front-End Developer   QA Software Tester    ICT Administrator

Kroz kraću prezentaciju programa predstavićemo vam metodologiju na kojoj se zasniva program prakse. Ukoliko niste sigurni u kom smeru da krenete sa prekvalifikacijom ili sticanjem novih veština, tu će biti prisutni i mentori prakse, spremni da odgovore na sva vaša pitanja!

Otvorena vrata DoIT prakse će se održati u novim prostorijama edukativnog centra, u ul. Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu (T.C. Pariski magazin, II sprat), u periodu od 18h do 20h.

Za prisustvo događaju Otvorena vrata DoIT prakse možete se prijaviti putem e-mail adrese school@smart.rs ili telefonom 021/47-28-200.

Dragi polaznici, roditelji, studenti, radnici i svi zainteresovani, ukoliko želite da saznate kakve su mogućnosti vezane za edukaciju i praksu u našem školskom centru, slobodno nas posetite ili pozovete, svakog radnog dana od 08 do 23h. Tu smo za vas!

Dobro nam došli!

Leave a Reply