Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
4 сеп 2019

Završni krug Early Bird akcije za specijalističke kurseve -> CEH i ITIL 4

Early Bird akcija koja je započela u junu mesecu, ulazi u svoju finalnu fazu! Radi se o akciji u kojoj se odobrava popust za rezervaciju i potvrdu mesta na jednom od najavljenih specijalističkih kurseva u školi kompjutera Smart School – CEH i ITIL 4.

Za sve uplate u septembru mesecu, odobrava se popust od 10% od vrednosti kursa.

Certified Ethical Hacker – CEH

Certified Ethical Hacker (CEH) je svetski najnapredniji kurs etičkog hakerisanja. Etički hakeri su stručnjaci koji se brinu o integritetu mrežne infrastrukture unutar organizacije. Ovaj najtraženiji EC-Council specijalistički kurs obuhvata 20 najaktuelnijih tema iz oblasti bezbednosti informacija koje svaki etički haker želi da zna kada planira da poveća bezbednost informacionih sistema. Više o sadržaju kursa, pogledajte na sledećem linku sadržaj.

Kurs je namenjen ljudima iz oblasti informacionih tehnologija koji se bave bezbednošću informacija u organizaciji kao što su security officers, auditors, security professionals, senior system administrators, senior network administrator, DBA administrators i svakome ko se brine o integritetu mreže.

Cilj ovog kursa je da vas edukuje i upozna sa hakerskim alatima, pomoću kojih biste bezbednost informacionih sistema podigli na najviši mogući nivo. Naučićete kako razumeti i znati pronaći slabosti i ranjivosti u ciljnim sistemima i koristiti isto znanje i alate kao zlonamerni haker, ali na zakonit i legitiman način da bi procenili sigurnosni položaj određenog ciljnog sistema. CEH je sertifikacija pojedinaca u specifičnoj mrežno bezbednosnoj disciplini Etičkog Hakovanja.

Najavljen je za 21. oktobar i traje 5 radnih dana u periodu od 9h do 17h u Beogradu.

ITIL 4

ITIL 4 je izgrađen na osnovu najbolje prakse u ITIL smernicama. ITIL 4 pruža praktičan i fleksibilan pristup prelasku u novi svet digitalne transformacije i prihvatanje end-to-end operativnog modela za isporuku i rad proizvoda i usluga. ITIL 4 takođe pruža holističku end-to-end sliku koja integriše okvire kao što su Lean IT, Agile i DevOps.

ITIL​®​ (4) Foundation kurs u osnovi je usmeren na učesnike u IT i poslovnim domenima koji žele da naprave prve korake u upravljanju uslugama ili su upoznati sa starijim verzijama ITIL-a i / ili drugih izvora najbolje prakse u industriji i žele da nauče o ITIL-u 4. Ovaj kurs i sa njim povezano sertifikovanje mogu biti korisni za sledeće pozicije: IT Support Staff, IT konsultante, Business Managers, Business Process Owners, IT Developers, Service Providers, System Integrators i sve one koji rade u Devops timu.

Po završetku ovog kursa, polaznici će razumeti i naučiti:

  • ključne koncepte ITIL service menadžmenta
  • kako ITIL principi mogu pomoći organizacijama u prihvatanju i adaptaciji ITIL upravljanju uslugama
  • četiri dimenzije ITIL service manadžmenta
  • svrhu i komponente ITIL service value sistema i aktivnosti service value lanca, kao i njihovu interkonekciju
  • ključne koncepte kontinualnog unapređivanja
  • različite ITIL prakse i kako one doprinose value chain aktivnostima.

Ovaj dvodnevni kurs je najavljen za 10. oktobar, sa početkom u 9h u našem IT edu centru.

Za više informacija i prijave, slobodno nam se javite na tel. 065 4728 200 ili nas kontaktirajte putem mail-a: school@smart.rs

Vidimo se u Smartu

Leave a Reply