Microsoft Start – MTA

Kursevi iz MTA grupe su prvenstveno namenjeni početnicima i svima onima koji planiraju da se upoznaju sa osnovnim terminima, terminologijama i funkcionalnostima Microsoft tehnologije i sistema. Nakon što polaznik uspešno savlada ove kurseve steći će neophodne veštine i preduslove za prekvalifikaciju i lakše pohađanje i praćenje nastave Microsoft Professional kurseva ostalih nivoa (MCSA i MCSE). Za pohađanje MTA kurseva kandidat bi trebao da ima osnovno predznanje u radu sa Windows operativnim sistemom. 
 
 
Microsoft Technology Associate je Microsoft sertifikacija namenjena polaznicima koji žele da se prekvalifikuju i da započnu izgradnju svoje karijere koristeći Microsoft tehnologije.
 
MTA IT Infrastructure

Podrazumeva niz kurseva koji su namenjeni onima koji žele da grade svoju karijeru u okviru desktop, server ili private cloud okruženja.
Da bi stekli ovaj sertifikat, kandidati moraju da polože neki od sledećih ispita:

98-365: Windows Server Administration Fundamentals
98-366: Networking Fundamentals
98-367: Security fundamentals
98-368: Mobility and Device Fundamentals
98-369: Cloud Fundamentals

Nadogradnja sertifikacije: nakon stečene sertifikacije dalje možete razvijati svoja znanja i veštine na kursevima za sticanje sertifikacije MCSA: Windows Server 2012.

 

MTA Database

Ovaj niz kurseva je namenjen onima koji žele da se usavršavaju u pravcu data platform administracije ili business intelligence.
Da bi stekli ovaj sertifikat, kandidati moraju da polože sledeći ispit:

98-364: Database Fundamentals

Nadogradnja sertifikacije: nakon stečene sertifikacije dalje možete razvijati svoja znanja i veštine na kursevima za sticanje sertifikacije MCSA: SQL Server 2012/2014.

MTA Windows Development

Ovaj niz kurseva je namenjen onima koji žele da se usavršavaju u pravcu razvoja softvera. Započnite svoje usavršavanje sa MTA Software Development Fundamentals kursom i onda nastavite dalju edukaciju u pravcu u kom želite.
Da bi stekli ovaj sertifikat, kandidati moraju da polože neki od sledećih ispita:

98-361: Software Development Fundamentals
98-375: HTML5 App Development Fundamentals
98-379: Software Testing Fundamentals

Nadogradnja sertifikacije: nakon stečene sertifikacije dalje možete razvijati svoja znanja i veštine na kursevima za sticanje Visual Studio sertifikacija.

 

Pripremni kursevi za sticanje MTA sertifikacija:

 

Securing Windows Server 2016 (20744B)

DatumTermin u najavi
VremeTermin u najavi
MestoNovi Sad, Bulevar oslobođenja 78 (V sprat)
Cena48.000,00 + PDV