Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
5 јул 2018

Otvorena vrata DoIT prakse u julu!

Prvobitno zakazana Otvorena vrata DoIT prakse, bila su 29. juna 2018. Međutim zbog izuzetnog nevremena koje je zadesilo Novi Sad, druženje je bilo otkazano. Novi termin OTVORENIH VRATA DoIT PRAKSE zakazana su za 27. jul (petak) periodu od 18h do 20h!

Ako ste još uvek neodlučni u kom pravcu da centrirate Vašu IT karijeru i koja od IT pozicija bi najviše odgovarala vama kako po sopstvenim afinitetima, tako i po šansi za brzo zaposlenje, dođite da nas pitate sve što vas zanima. Kroz kraću prezentaciju programa predstavićemo vam metodologiju na kojoj se zasniva program prakse, a ukoliko niste sigurni u kom smeru da krenete sa prekvalifikacijom ili sticanjem novih veština, tu će biti prisutni i mentori prakse, spremni da odgovore na sva vaša pitanja!

DoIT Praksa je program koji obuhvata praktičan rad na 4 različite IT pozicije koje su trenutno najtraženije od strane domaćih i svetskih kompanija:

– .NET Programer 
– Front-End Developer 
– QA Software Tester 
– ICT Administrator

Iskoristite priliku i objedinite teoriju i praksu! Veštine i iskustvo stičete radom na praktičnim projektima u realnom okruženju tokom prakse, sveukupno 560 sati vam se priznaje! Po tome smo jedinstveni i obezbeđujemo početnu prednost svakom ko želi da zakorači u IT sektor!

Svako ko uspešno završi DoIT Praksu, dobija sertifikat kojim se potvrđuje da ste stekli potrebne veštine i iskustvo, kao i reference za sve projekte na kojima ste radili na praksi. Tokom DoIT prakse, zvanično ćete imati 560 sati učenja i rada na praktičnim projektima! Prijava za upis treće generacije DoIT prakse je u toku!

Za prisustvo događaju Otvorena vrata DoIT prakse možete se prijaviti putem e-mail adrese school@smart.rs ili telefonom 021/47-28-200.

Dobro nam došli!

Leave a Reply