Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
31 јан 2018

Prednosti Online učenja

Učenje se uvek smatralo da je sastavni deo poslovnog i ličnog razvoja čoveka. Učenje da bi se napredovalo i prešlo na bolje radno mesto ili jednostavno da bi utolili žeđ za znanjem, ne treba biti zanemareno u svakom slučaju. Međutim, današnji brz život, veliki broj poslovnih obaveza, obaveza oko porodice, društvenog angažovanja… sve manje ostavlja vremena baš za učenje.

Naspram tradicionalnog učenja (u učionicama), Online učenje je postalo odlična alternativa. Predstavlja jednostavnu i komfornu metodu da bi se dostiglo znanje na skoro svim oblastima. Zove se još i „učenje na daljinu“ ili e-learning, sve to zbog prednosti koje ova metoda omogućava.

Lak pristup

Online učenje omogućava pristup gradivnom materijalu 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, i to sa bilo kog mesta. Jedini zahtev je pristup internetu. Na ovaj način, učenju se možete posvetiti kad god vam najviše odgovara.

Fleksibilno vreme učenja

Online sistem učenja omogućava vam napredak u ritmu koji vama odgovara. Ne zahteva se fizičko, uživo prisustvo časovima i predavanjima, a materijalima možete pristupiti kad isplanirate ili želite. Ukoliko radite ili brinete o deci ili pokućstvu tokom dana, možete učiti noću.

Udobnost

Sva predavanja i materijale, možete dobiti na Online platformama, kojima bi jednostavno pristupali iz vašeg doma. Više ne bi bilo potrebe za prevozom, plaćanjem troškova goriva, prevoznih karti… Ne postoji poseban kodeks oblačenja. Što se tiče Online učenja, ako je vaša šarena pidžama ono u čemu se najopuštenije osećate i u čemu ste najviše skoncentrisani, to je vaš izbor 😊

Više opcija za učenje

Uz Online učenje, nije bitno gde živite i šta bi želeli da učite. Online formati učenja pokrivaju različite profesionalne sertifikate, diplomske i ne-diplomske studije. Profesionalci koji su već sertifikovani iz određenih oblasti, mogu nastaviti da se Online edukuju i pripremaju za obnovu ili nadogradnju svojih licenci/zvanja.

Finansijske uštede

Kako Online programi koštaju manje od tradicionalnih obuka, oni koji se odluče za ovakav vid samounapređivanja, ostvariće i znatne novčane uštede.

U prilog Online učenju, možemo vam ponuditi zvanične Microsoft OnDemand kurseve. Lista sadrži 42 dostupna Microsoft OnDemand kursa. Uz Microsoft literaturu MOC OnDemand, pripremite se za polaganje ispita iz svog doma ili sa Bermuda (ukoliko imate prilike 😊 ) i ostvarite svoju Microsoft sertifikaciju.

U ponudi su 3 opcije Microsoft OnDemand kurseva:

Najbolja stvar kod Online učenja je što možete učiti opušteno u okruženju koje vam najviše odgovara. Sve što vam treba je odlučnost i želja za učenjem. Tako posmatrano, vi ste ti koji gospodarite vašim napretkom i učenjem.

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas na telefon 021/47-28-200 ili nas kontaktirajte putem mail-a school@smart.rs.

Leave a Reply