Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
7 авг 2018

Programerski Java i Front End kursevi u septembru za samo 200€

Vreme je da ostvarite svoj san! Počele su prijave za septembarske programerske kurseve u školi kompjutera Smart School! Najavljeni su kursevi za najtraženije programske jezike – Programiranje u programskom jeziku Java i Front End programiranje.

Kursevi su namenjeni za početnike i imaju akcijsku cenu od 200€! Prekvalifikujte se i zakoračite u svet IT-ja!

Ako već neko vreme maštate o tome da počnete da zarađujete malo je reći pristojne plate, da budete cenjeni u društvu i da možete lako naći posao, vreme je da se pokrenete i opredelite se za kurs koji vam najviše odgovara. Naši predavači će vas korak po korak uvesti u Java programiranje i Front End programiranje.

Front End programiranje je za buduće tražene Front End Developere koji će samostalno kreirati tj. dizajnirati različite tipove web sajtova i aplikacija uz aktuelne web tehnologije – HTML, CSS, JavaScript i jQuery.

Osnove programiranja u programskom jeziku Java upisuju polaznici koji se po prvi put sreću sa programiranjem i koji žele da nauče osnove programiranja, osnove objektno-orjentisanih koncepata programiranja, i da steknu veštine za dalji rad u programskim jezicima Java i C#. Za vreme ovog kursa polaznici stiču znanje koje će im omogućiti da lakše prate nastavu na DoIT praksi za programere, ukoliko se odluče da nastave dalje učenje i usavršavanje veština za profesionalno bavljenje ovim poslom.

Septembar se bliži! Zato ne časite časa i rezervišite Vaše mesto na kursu po akcijskoj ceni!

Prijave su u toku school@smart.rs ili na telefon 065/47-28-200.

Leave a Reply